Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös upplösning


GRÄNSLÖSHET

en förförisk smekning
till
u p p l ö s n i n g

U P P L Ö S N I N G
av normer
producerar falsk
skuldfrihet

FALSK SKULDFRIHET
får
människan att känna sig
godare än Gud

GODARE ÄN GUD
kan ingen vara
och ingen tryggare
än hans
barnaskara




Fri vers av Vici
Läst 467 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-10 22:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och fint skrivet!
2014-10-13

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-10-13

  Regular
illusionen av gränslöshet fångar människan i sin egen skuld - vars yttringar ekat tomt i historien och gett hopplöshet inför en framtid vi alltmer tappat på vägen

En bra text som påminner om saker som vi människor alltför ofta glömmer
2014-10-12

  mare VIP
Så sant, applåd!
2014-10-11

  walborg
Vilken bra klargörande text!
2014-10-10

    Amicus
Bra!
Sverige 2014:(
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici