Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens-Sällskapet

Jag kunde tänka mig att instifta  ett ordensällskap. Dess namn skulle i all enkelhet heta Ordens-Sällskapet. För att erhålla medlemskap i detta illustra för att inte tala om litterata sällskap; måste supplikanten ha ett ord-nat liv, vara ord-entlig och vara ord-hållig. Den sökande måste skriva en ord-rik dikt som förklarar dennes önskan att bli medlem. Ord-föranden skall föra in supplikanten, som har försetts med ögonbindel. Sedan denne har införts och ögonbindeln avtagits; skall han ta till ord-a och läsa upp sin ansökan. Skulle det i sammanhanget uppstå någon ord-växling, angående supplikanten  mellan de närvarande medlemmarna, så ankommer det på ord-föranden att ta till ord-a och skipa rättvisa.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-11 12:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underfundig och rolig text!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP