Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag.

Idag är din dag min vän.
Vad har du gjort eller vad har skett?
Detta är din dag och
du lever i allra hösta grad, du lever!
Idag existerar du för att gå och jobba eller
för att fördriva din tid,
dock så rinner sekunder och timmar
genom ditt dyrbara blod.
Du lever och förblir så tills timmen blir sen,
då du till slut lämnar in.
Frågan är bara vad du i garderoben
släpar in och lämnar......
Är det CV;et från gångna år, eller är
det ett samvete som ihärdigt
slår på en ton om befrielsens ömma tår.
Oavsett så har allt skett!
Du är du och har levt, genom allt och
blivit den du nu är..........
Idag, kan du dock tänka till. Har du ett
oskrivet kapitel som du
innerst inne skulle vilja redigera?
Då är tiden nu, ja just nu!
Där du i din längtan kommer få frid,
som består till innerlig tid.

Idag är din dag och det kan ingen ta ifrån dig..!




Fri vers av stefan.g
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-11 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva