Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ute bland folk och fä


Det händer ibland att...

Tills du går så avvaktar jag stillsamt,
allting runt om har avstannat
folk vänder sig om och tittar
förstulet ler jag lite men min blick irrar

du fångar allt och intet
i det du gör för jämnan

ta min hand så går vi...säger jag lugnt
och du låser din blick i min
läser in dig i min själ

det finns ingenstans att fly
ohjälpligt är jag din, och du vet.





Prosa (Kortnovell) av ~Leonardo~
Läst 537 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-11 20:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fint och berörande
2015-01-21

  Angela Bohlin VIP
Berör
2015-01-17

  aol
Stark känsla stark närvaro,
2015-01-05

  Epione VIP
Härlig text, att jag missat denna.
Slutet är så vackert avväpnande. Niger djupt
2014-11-12

  Teresia Ridell
Trevande, vackert och sensuellt.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~