Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäker början

Du funderar mycket på livet
vad händer sen
och var står det skrivet
att allt handlar om men

det som är först betyder noll
det är först efter men
man börjar få koll
på vad som menas egentligen

med vad som sagts sist
och början förklingat bort
insikten blir javisst
men säkerheten blir kort

fast kanske ändå




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-11 22:25



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Men... Det är ju ett aber som vi vet
Jag föredrar Om som är mer av en hemlighet
Om mani padme hum,
Men din dikt är inte dum ;-)

2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter