Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Blåa ögon möter gröna
och tystnaden
skär
genom rummet

Och själarna av bortfrusna isar
krossas
till små flisor
Och akta, säger han
när jag sträcker mig
mot världen på andra sidan
Akta
skär dig inte

Förnuft och känsla
krockar och blandas till en storm
av katastrofer
och mina gröna ögon ber dig
att se mig

För jag
är den drömmare
du aldrig blev




Fri vers (Fri form) av Marelia
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-12 03:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggskrivet
2016-08-04

  Tobias Haglund
Fint och väldigt poetiskt. Tycker framförallt om slutet väldigt mycket.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Marelia