Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Det inre leendet

Det inre
leendet
håller

genom
ansiktets
alla skiftningar

skratten
må tystna
som höstlöven

döljas
under vita
täcken

skratten
må klinga
som vårsolen

sköljas
genom
sommarregnen

det inre
leendets
lina håller

för alla
årstiders
tvättar

skratt
och sorger 
 




Fri vers av Petter Wingren
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-12 06:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En fin tänkvärd text. Ett leende uttrycker mer än skratt. Jag slösar med leenden på utanpå och inombords.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren