Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raja se vraca iz raja


Isa Raja kod vlaja i pita:
je li vlaju znas li ti put do raja?
"ma ne znan ja nedilje mi,
evo radin, cili dan nisan staja"

Isa Raja kod bibinjca i i pita:
Bibinjac, znas li ti put do raja?
"Ma pusti me na miru covice
otkud bi ja to znaja?"

Isa Raja kod bodula i pita:
bodule znas li ti put do raja?
"Ma ki ce to znati sinko,
vidis da mi makina ne vaja"

Isa Raja kod nekog pasa i pita:
je li psicu znas li ti put do raja?
"Ma znan ali su mi rekli da mucin
i da se slucajno ne bi izlaja"

Isa Raja kod ljutog Zmaja i pita:
zmaju znas li ti put do raja
"Ma sto me jebes u zdrav mozak
ma je si li to ti Raja?"






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-12 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP