Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All den tid

kornigt ljus

i strimmor

vem vågar väcka

tanken

skaka liv i

allt det upprivna,
bland

fallna löv

ligger ni

bländade av all den tid som

en dag

ska trycka oss alla

mot marken




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 266 gånger
Publicerad 2014-10-13 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon