Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rymmen

Världen är rund och jag skrattar åt den.

Ingen ser att ljuset har slocknat,
men jag kan också blunda.


Du springer och springer och springer åt fel håll.



Kom tillbaka så att jag kan älska dig!!


Att fastna mellan tiden och sanningen är aldrig ett frivilligt val.

Men att äga sig själv är inte heller lätt.




Fri vers av arsamandi
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-13 23:08



Bookmark and Share


  axveronika
ah, så bra
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi