Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppläst av mig.


En Osmickrande Spegelbild

Minnesskåror skiljer ansiktsdelarna tydligare än någonsin

Bara det dämpade ljuset är numera smickrande

Fåtal hårtussar står som oaser på den bara skulten

Men du, du är fin

I dagsljus kallar du mig ännu älskling




Fri vers av Tobias Haglund
Läst 423 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-13 23:25



Bookmark and Share


  Shqiptar
Tummen upp för hela dikten, men särskilt för inledningen i första raden - den är värd att döda för. Och så ett ömsint slut, som kontrasterar mot den. Grymt bra!
2014-10-20

  Connie
Underbar varmt beskrivet, kärlek gör en vacker inifrån och ut!
2014-10-19

    Dan Myrbeck
Varm text med självironisk knorr.
2014-10-14

  Lars Hedlin
JA underbart ...stark och varm text!
2014-10-14

  Ljusletaren
Minnesskåror ... tycker om det ordet förr var det livsfåror ... bra ord/kram
2014-10-14

  Teresia Ridell
Fint, kärleken ser en vacker, gör en vacker.
2014-10-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Det vackraste bär vi inombords. Ytan är inte det viktigaste. En tänkvärd text att fundera över.
2014-10-14

  Angel of love
Så äkta och så vackert.
2014-10-14

    ej medlem längre
Jättefint..
2014-10-14

    AgnesKenshin
blind är kärleken, för vad är en yta när man blott ser inåt, in i den finaste man vet.. älskade du!
2014-10-14

  Eliza-69
Fin
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund