Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få göra vad jag vill

Jag har gjort det ni sagt
Nu är jag klar
Varför får jag ingen ro
Jag har ständigt denna stress

Att få göra vad jag vill
Att få lägga tiden på det jag vill
Börja få de resultat jag vill ha
Utan att börja tänka på det jag borde göra klart

Att få satsa på det som andra sett som värdelöst
Det som inte varit någon ide
Att få göra det som jag gör bra
Att få presentera och inspirera

Att få öva och träna
på det som jag vill göra bra
få ta små steg
för de resultat jag vill ha






Fri vers av Jag heter Camilla
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-14 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag heter Camilla