Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förståelsen, när man kliver ut ur ett destruktivt, förstörande, förgörande förhållande... Ilskan när man inser att det hela var lögn, falskhet och endast en människas vinst, det är förnedring och kvar blir; Varför? / Janne


Du är ett ingenting…

Vad vet du om kärlek? Vad vet du om att älska?
Vet du någonting om sympati och empati?
Hur ska jag förklara att det smärtar mig, de ord du väljer att använda mot mig.
Hur ska du förstå att det du gör mot mig, trasar sönder min självkänsla och min tanke. Hur ska du kunna begripa att dina handlingar, skadar mig, fördärvar mig, skämmer min kropp.
Vad vet du om kärlek? Vad vet du om att älska?
Vet du någonting om sympati och empati?
Vad vet du om skada, såra och göra ner någon.
Du säger att du älskar. Du säger att du bryr dig om.
Du säger dig vara angelägen, men du vet ingenting!
Du förstör, hotar och geggar ner, trasar sönder och gör narr av…
Du gör narr av mig och jag är inte din clown.
Jag är inte din narr och slagpåse.
Vad vet du om kärlek? Vad vet du om att älska?
Vet du någonting om sympati och empati?
Nej! Ingenting!
Du är ett ingenting…
Ett ingenting…




Fri vers (Prosapoesi) av JanneArthur
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-14 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur