Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på google!


I should had known!

Tearing soul in deep compose

Trading feelings within

 

Lonely wishing of another day

Spending time to find an answer

 

Hell it should had been you

All the bird and all the fairytales

 

I should had known

But I was wounded in the after math

 

Sometimes you only got that one chance

Where are you now?

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 169 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-14 17:06



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark och berörande text, kram
2014-10-16

  louisegirl
Berörande vackert skrivet!
2014-10-15

  Lindha W Gustavsson
Som jag tidigare sagt " du får till det" på ett underbart sätt speciellt på engelska - så vacker med lite vemod i....
2014-10-15

  anits VIP
Vemodsvackert!
2014-10-15

    ej medlem längre
Ord som känns. .
2014-10-14

    prima donna
du lyckas förmedla känslan fast det kan vara svårt att få till det på engelska
2014-10-14

  Ingrid Trolle
Vemodigt
2014-10-14

    ej medlem längre
Så mycket vemod.
2014-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsen text...
2014-10-14

    ej medlem längre
Sorg strålar i din text.
2014-10-14

    Dan Myrbeck
Sorgsen
2014-10-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemodig text i sorgsen ton.
2014-10-14

  Teresia Ridell
Vemodigt och starkt i sin känsla.. Ja allt så mycket lättare när man ser på det i efterhand... Men kanske hade det inte varit bättre så ?
2014-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, lite sorgsen text!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin