Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar


Jag ser dig men du ser inte mig

I min famn finns din doft ännu kvar

Jag hör din ljuva röst som skänker mig tröst
men i spegeln reflekteras endast en mörk gestalt


Den påminner mig om att jag tillhör ditt förflutna




Övriga genrer av marjasara
Läst 730 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-03 23:14



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert i sin vemod.
Tydligt talande !
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara