Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtid



på slingriga vägar och
med spända blickar
lämnade vi
de vrålande skogarna
bakom oss

ingen vet
vi vandrar
med falska pass
ljuger varje gång
vi skakar en hand

alla vet
som någonsin
burit en dåtid
inom sig
bevarat den
ömt
utom räckhåll
för själarnas ljus




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon