Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fascination

Ibland kan man fascineras av ett uttrycksfullt ansikte som man ofta ser i media.

Vad har hänt i denna persons liv? Där är ens åsikt ofta färgad av vad man vet om vad som hänt i personens liv. Man blir också fascinerad av personens levnadshistoria; på gott och ont. Kanske också lite kittlad av vad som hänt, som att på något sätt ha velat leva något av detta liv.

Personens ansiktsdrag tecknar en historia som drar iväg; även till ett liv innan personens födelse; och till och med i livet efter detta.

Det är som om detta ansikte är en hel roman; avbildande ett tidlöst liv.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-16 12:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis som du, fantiserar jag om människor jag möter. Det är spännande. Tyvärr får man inte veta om man har rätt.
2014-10-16

    Sefarge VIP
Vad säger en Bild
eller vad säger Bildt
Mer än tusen Ord
Och vad gör det
med oss?
Tänkvärda tankar
Tack!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP