Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män

Två kvinnor talade om sina män.
De blev jämförda med varandra.
Det kan man ha männen till.
Att jämföra med.
De hade lärt dem olika saker.
Som något som man har.




Fri vers av Johan Jonsson
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-16 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson