Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outhärdlig längtan

jag undrar alltid om du tänker på mig just nu
innan tomheten åter flyter i mina ådror
jag kan höra den ibland
känna den som en minnets vålnad i min kropps alla tomrum
ett lugnets vakuum sjuder
medan jag lever i skuggan av min åtrås död
men inte heller lever jag då av de andetag du gav
mina ögon
som jag tror har slocknat nu
djupt där inne
där min tystnad inte når
där min tomhet aldrig får tillträde
jag säger ingenting
men
tänker du på mig
när blodet pulserar i min.
Kanske, kanske inte...

/Liten, rädd och naken




Fri vers av Henning Hson
Läst 358 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-17 16:04



Bookmark and Share


  Zandor
Mulen tunga läker inga sår!
Så talande!
Icke lätt att förvandla luft till vatten...
2016-04-22

  Maggan
Plågsamt vacker längtan
2016-02-21

  soligajag_1 VIP
Mitt hjärta slutar att 'pumpa' , känner en obeskrivlig lust att få blodet att rinna tills min passion flammar över!
2016-01-19

  Åse Tropp VIP
Kan inte kommentera, andas knappt.

Fortsätt att skriva
2016-01-14

  överlevaren VIP
Nakna känslor om längtans gissel....
Berör!
2016-01-11

  DominiQueen
Hur skulle hon kunna låta bli?
2016-01-09

  Mia Bergenheim
Sorgset och vackert. "innan tomheten åter flyter i mina ådror"..." som en minnets vålnad i min kropps alla tomrum" - ord som berör, en känsligt beskriven saknad. Gillar också liknelsen "ett lugnets vakuum sjuder", det blir fin rytm där!

2015-02-19

  WyS VIP
Ofullbordad längtans lust!
2014-12-14

  Ingrid Trolle
Rörande och
berörande.
Fint skriftat
2014-11-18

    Bo Malte
nej! Jag tänker absolut inte på dig...
2014-10-18

  Connie
Så igenkännande, djupt berörande längtan!
2014-10-18

  Angel of love
Berörande fin text.
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson