Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista

De kom, sprungna ur höstens stormar
De såg, de log, de smekte
Världens kinder
Innan de dödade den

De smög som dis över rimfrostens slätter
Och dansade runt våra sjöar
Tills de frös till is
Och skaren lade sig över himlen

Solen grät, och månen grät
Och stjärnorna föll från sina troner
I universums mest avlägsna delar
Och de dansade medan verkligheten skrek

De kysste mig och tog mig till regnbågens slut
Och de viskade alltjämt i mitt öra:
Memento te mortalem esse
Och tysta tårar föll från deras ögon

Och ja, jag vet
Att älvorna aldrig kommer att leva igen…




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-17 16:16



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du är så jävla briljant! Håll aldrig käften!
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades