Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hockeypuck



Om vi trasas sönder
måste vi lova varandra att knytas ihop igen.







Det spelar ingen roll
med vilka medel du tänker





bara att det sys igen
hur mycket i våra hjärnor






eller havsbottnar







som döljer en ännu större hemlighet
när vi simmar
och försvinner




Alltid kommer de tänkande
ställa frågor
de som svarar
är de själva




Prosa av Lars Gullberg
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 01:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Djupt och Innerligt
Diktat.
Tack!
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg