Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återspegling [idioti]

 

Att älska
har många olika definitioner


det visste de inte
förrän de kom

 

 

ifrån varandra 

 

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-18 10:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
insiktskälla
2014-12-04

  Mangal VIP
Ooo. Den kändes i magen. Starkt.
2014-11-18

  Christer Foghagen VIP
Det för givet tagna är lätt att se och uppskatta när det saknas.
Härlig text!
2014-10-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt!
2014-10-19

  Lars Hedlin
JA presis så kan det vara! ;)
2014-10-19

    ej medlem längre
Tycker om denna!
2014-10-18

  cilax VIP
snygg knorr
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP