Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivjärn sökes



Om jag kunde
riva av allt som
kliar och gråter på insidan
det som skriker
det som är sjukt
det som är orkeslöst
som ett skal
slita av som ett plåster
dra bort som gammal tapet
göra plats för ljuset
mata själen, orken




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-18 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson