Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ultimata resebyrån

Den ultimata resebyrån

sköter bara enkelresor

Det gäller sista resan

Entreprenören sköter

som en vanlig resebyrå

alla resedetaljer som

den resande önskat sig

Den resande har redan

gjort sin resa genom livet

Har inget behov av  en

vanlig resebyrå

Nu återstår bara resandet

ut ur detta livet

Och den resan är lite

högtidligare

än en vanlig resa




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 18:56



Bookmark and Share


  i af apa
Poeten Jenny morelli skrev en dikt på temat & där tillhandahöll resebyråerna resor till Ingen Stans,
till reducerat pris...

fin text om högtidligt
sorgset tema...!
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP