Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fick idag sjunga tre gånger;)


Lycka XVI

 

 

 

 

Lycka är

 

att tro sig sjunga på sista versen

men upptäcka att man är på den nästsista ;)

 

 

2014-10-18  20:14

 




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-18 19:16



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja och kanske inte ens det! Åren har ingen betydelse, betydelse har hur jag känner mig.
2014-10-24

  Ingrid Trolle
Bra skaldat!
2014-10-19

    ej medlem längre
Stor applåd till denna diktpärla
2014-10-19

  Stefan Albrektsson
Ja, inte ska man tänka på refrängen när man är på näst sista versen.
Skriv in repristecken så varar det ännu längre ; ) Fint hoppfullt!
2014-10-19

  walborg
Kul lek med orden
2014-10-18

  Kozo
Åh, ja....en konstruktiv upptäckt, tydligt förmedlad. Hej!!
2014-10-18

  TrollTörnTrappan VIP
Härligt! ...och nästa gång upptäcker vi månne hur vi är på den nästnäst sista?
2014-10-18

  i af apa
åh så fint!
får man ge dubbel applåd...?!
2014-10-18

  Maj-Lis VIP
Underbart
2014-10-18

  erkki
Skönsång!
2014-10-18

  AgnesP
Alldeles underbar. Kan inte hitta en enda bokstav som skall ändras. Att sjunga är fantastiskt:)
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP