Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten, Mörkret, Ljuset...


Ljus

 

"Ljus"

Ute ryter höstens kyliga  stormvindar...

Genom blåsten hörs musiken från hotellet... 

Musik något medryckande, lockande... 

Men nej, varför ge sig ut i oväder... 

Tänder ljus, ljus och mer ljus... 

För varje ljus jag tänder,

känner jag lugnet inom mig... 

Jag behöver lugn och ro just nu... 

Många tankar som far runt...

Älskar hösten då jag får bara vara...

Med mina tända ljus... 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-18 23:35



Bookmark and Share


  Connie
Det är så mysigt att kura skymning!
2014-10-19

  Lars Hedlin
JA så rogivande det är att tända ett ljus..kram
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann