Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En källare i min barndom

I mörkret fanns jag, nedskuffad, inlåst.

Jag satt på ett trappsteg och darrade lätt.

Tårarna rann nedför svullna kinder.

Hopplösheten knep om bröstkorg och mage.

Från utsidan av huset hörde jag dem ropa efter mig, om och om igen.

I en evighets evighet, satt jag där.

När dörren öppnades, kände jag lukten av ilska och brännvin.

Jag lever med minnet varje dag, en själlös pojke som tappade tron på sin far.




Fri vers (Fri form) av Calvin H
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-18 23:36



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
Gripande, känner hopplösheten...

2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Calvin H
Calvin H