Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig på avstånd


jag älskar dig på avstånd
hur kan någon vara så älskvärd
men samtidigt så fruktansvärd?
med dig känner jag mig mer som mig själv
än vad jag någonsin gjort
men värre är att jag vet
att jag blir någon annan
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avstånd
med dig kan jag leva ett helt liv på en kväll
men vakna upp som en nyfödd
egentligen vill jag inte
men jag vill ju så gärna
så livet blir en evig väntan
hur kan man längta efter domedagen?
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avstånd
jag vill så gärna vara med dig
men jag vet att du kommer förstöra mig
mitt universum har en sol, en stjärna, ett centrum
men mörkret därute är så förföriskt, lockande
jag är mitt i en kosmisk dragkamp
mellan värme och kyla
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avstånd
det finns inga bekymmer
men plötsligt är all världens bekymmer mina
vi möts ganska sällan nu
så det är inga rättvisa förväntningar att leva upp till
därför blir jag oftast besviken
vad trodde jag egentligen?
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avstånd
jag vet mycket väl vad som är logiskt
det är inte där problemet ligger
jag är bara ingen logisk person
iallafall inte under ytan
gräset är inte grönare på andra sidan
det är brunt på bägge
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avstånd
rädd för att ta steget fullt ut
typiskt mig men tack och lov
jag kan vara så avundsjuk på andra
dom gör så rätt som inte bryr sig
jag har mina 15 minuter i rampljuset
som jag portionerar ut i små doser
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avstånd
jag har många anledningar att låta bli
men självklart en starkare än andra
du skulle bli så besviken
men jag skulle vara den som tog mest stryk
vill inte vara någon martyr eller så
det är bara så det är
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avstånd
ett offer för omständigheter
vad får ett bi att välja en specifik blomma?
hur många saker väljer vi i våra liv
och hur många händer bara?
jag ger och ger
men min kärlek är obesvarad
jag älskar dig på avstånd

jag älskar dig på avsåntd
jag blir äldre och klokare
och jag kan svära på att min längtan blir starkare
jag måste ha dig på allvar
innan jag kan släppa taget
jag ser en framtid utan dig
jag vet bara inte när
jag älskar dig på avstånd








Fri vers (Fri form) av Mr. Mallory
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-19 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory