Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olympia Kwao indianer


The Strange plane












Skuggorna dör bort och kistorna ska ner. För oss alla.
Isblå grottor i ett nät av drömmar. Urtidligt ensamt och sagolikt.
uppå de stilla kullarna blåser ingenting kvar av det vi andades.

Endast ett träd som frågar fågeln på sin gren, som en utsträckt arm som hänger ned som för att hålla i jorden så att den inte försvinner ut i mörkret ovanför.

Och lämnar sej själv kvar i våra tankar
och saknas oändligt

(C) Lars Gullberg

poet och människovän




Prosa av Lars Gullberg
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-19 10:37



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
vacker och ödesmättad text
2014-10-19

  Nanna X
så ödsligt, och vackert.
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg