Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en social osmidighet

som en social osmidighet
obscen

en intensitet som stör

gör att jag förvandlas
varje
dag

måste dö varje kväll

jag hade glömt hur skönt det är

att låta det gå
i rytmer

att släppa det långsamt

eller inte alls




Fri vers av ing
Läst 409 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-19 12:08



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Känns som egenupplevt, naket och genuint. Annars är du väldigt skicklig på att sätta på dig referensram-glasögon som inte tillhör dig själv.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing