Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små Hjärtan

Längs upp
i mitt anteckningsblock
och för vad då?

För det jag fruktar

Du starka och fina
om jag bara visste
vad du känner!

Drake måste du vara
sällsynt och unik.

Inte som andra
skrot och korn
av samma är vi komna.

Därför små hjärtan
längst upp
i mitt anteckningsblock




Fri vers (Fri form) av James Gija Bollea
Läst 357 gånger
Publicerad 2014-10-19 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea