Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aska ben

hur många grader för att aska ben hur många grader
slår man sönder bendelar när man askar ben




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-19 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP