Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död Frukost

Fruktar ingenting längre!
Döden har jag sett och gått förbi.
Inom mig föddes en känsla att ha
vunnit över livet.
Jag fruktar ingenting!
Döden har fått mig att känna
mig odödlig, inget kan skada mig,
inget kan krossa mig mera.
Inget kan skada mig, jag
fruktar ingenting längre!




Fri vers av snej
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-19 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej