Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader vår i sagoskogen

Fader vår och alla ni andra långt in i sagoskogen.
Såg rådjur på era marker igår.




Fri vers av DonWas
Läst 160 gånger
Publicerad 2014-10-20 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DonWas
DonWas