Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Gatukvinnan

Hennes hy var lika ljus
som en bild av
något utomhus
en förnimmelse av frihet
hon var diffus
i alla ord hon sade
falskhet.
blyghet
hon var diskret
hon skrek men var hes
vi ses inte mer
hennes liv var en tes
hon var högljudd
och syntes
i varje hörn hon än studera
men hon kunde inte se något mera
en förnimmelse av en
existens
hon ville komma överens med
sitt förflutna
en konsekvens av det var
dessa framtida val
hon hade samvetskval
hon sveper en sjal runt sig
en fåordig kvinna var
bara ett samtal förbi
tragedi




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 637 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki