Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönhet


En vacker vy

Du var så vedertagen
att du sänkte min
förnimmelseförmåga
du hade en tilldragande vigör
hon måste då vara en synvilla
för det var något horribelt
med hennes ögonkast
ett vaket sinne
öppnade upp hennes hänförande minne
ett minne av ett drakoniskt tillstånd
då hon hade svårt att tygla sig
hon blev konfys
hennes öppning i
regnbågshinnan
var mäktigt mörklagd
prohibition
att med all kraft
fokusera i hennes hav som ögon
var det bara en minne blott
en hypnos
kan i det närmaste
kalla det en psykos
hennes hy var bara dimma
en dimma som så snart
tinades härifrån




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-20 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki