Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetslämnad


Jag försöker nudda vid allt som
var du en gång
vid allt som är vi
allt som skulle kunna bära en bit av
dig
har jag mist nu
allt som spårar minnen
i tid som var vår
som var tidlös
Jag försöker röra vid ljud som är
du som är vi som var
allt som kan påminna
vibrationer från förr när jag skälver
Och själen sliter ut sig i mina sorgbegravningar
alla gånger du borde nå fram
ur bilder jag nuddar ord som är minnen saker från rum där vi
älskat
stormat
rörts tillsammans
tvinnat ett bortblundat band
Och ögonfranstårar har tystnat i skriken
kan jag önska dig tillbaka
i utsträckta händer mot ord som är bilder från dig när du
älskat
mig bara mig i en andning
och galenhetssorgsen fingertoppsfamlar
du är allt som jag ser som jag skälver
i slutet

du blev allt som jag

inbillningssmeker




Fri vers av Lindah
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-04-04 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah