Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Penumbran III




Igen I ögonvrån
Försvinnande svart
Träffar aldrig någon gul fläck
bara stavarna niger under tyngden
hur lätt var själen, sa ni?
21 gram, lätt som en blåmesunge
kall och blöt i handen
Men släpp mig, lilla vän
Du orkar inte hålla mig kvar




Fri vers av axveronika
Läst 511 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-20 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läste dem alla tre.
Bra. Oerhört bra.
Min stil.
Forsätt och skriv!
2014-12-23

  Eva Lidén
Fantastiskt vackert. Själen - en blåmesunge...jag började nästan gråta. Så otroligt fint!
2014-12-13

  Ninananonia VIP
Mycket bra…berör
2014-11-07

    ej medlem längre
Spännande, de två sista raderna.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika