Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är

skogens barn
trivial
vi är
sen är vi inte här
linjär blir cirkulär
nystet tyst
smått är stort
vi är allt




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 152 gånger
Publicerad 2014-10-20 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson