Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyschan

Att "gå in i väggen" har blivit ett modeord. Det verkar många gånger som att man inte orkar anstränga sig riktigt, men vill ha ett ömkande. När man säger att man gått in i väggen, så får man intrycket av att vederbörande önskar ett erkännande för allt slit hen har lagt ner på sitt jobb.

Men livet är ingen lekstuga och kommer heller aldrig att bli framledes!




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 22:32



Bookmark and Share


  Connie
Järnspikar vad bra! Varför gå in i väggen när det finns dörrar?
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP