Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flickor


blåbär



fly flicka fly
jag ser i din syn att ditt liv passerar i revy
så spring kvinna spring
värmen betyder allting
för så snart är det
så gott som ingenting
tankar som oroar
över dina gångbroar
inte kan du hoppa över bäcken så stor
inte utan några skor
dina skosnören är meningslösa i vår tid
visst är du solid
din skugga så paranoid
av det som står bredvid
vägen var hemgjord
så du hoppade överbord
flyg flicka flyg
vinden blir ditt verktyg
jag ser hoppet i din atmosfär
dina ögon som en svart glaciär
sånt misär i ditt kuvert
så vacker du är
när du flyger bland blåbär




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-21 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en sprudlande pärla, fylld till sin bredd med krumsprång, dubbelbottnar och en strid ström av sensuell närhet till livet!!!! Både dess ljusa och mörka sidor.
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki