Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letandets värld

En dag hade jag skrivit om Sanningen

En annan dag hade Sanningen

bara försvunnit

Nu letar jag febrilt

efter den definition

av Sanningen

som jag beskrivit

En vacker dag

ska jag återfinna

min kära vän

Sanningen

 

I am working on it!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-21 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP