Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lev Det!


Livet är en gåva

Livet är en gåva

Min själ har gråtit
och jorden darrat
När sanningen stod klar,
att livet är en gåva.
Vill jag nu styra mina
fötters vandring på
fridens väg
att bli en bro över
visdomens källa.
att SÅ solfyllda frö och
få skörda dess kraft.
Livet är en gåva.
Lev det!




Fri vers av UllaBritta
Läst 407 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-21 11:27



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Kom att tänka på det här med tacksamhet. Den tycks mötas med skepsis, eller förvåning, eller förvirring, så länge det inte är någon äldre som den uppvisar. Och tacksamhet är nära förbundet med lidande? Gillar hur du skriver.
2014-12-22

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Instämmer med föregående!
2014-10-22

  Fjäderpennan
Hoppfull och vacker poesi!
2014-10-21

  rundgångbalansochgungning
Fint.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta