Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindpiskad höst

Vindpiskad höst
Svingar sina svarta kanter
Närmare
Och närmare

Regnpiskad höst
Leder oss in
I fönsterlampans sken

Lövkantad höst
Driver oss in
I sommarlängtans suck




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 391 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-21 17:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2014-10-24

    ej medlem längre
Höstens vindar kan vara riktigt hårda, men inomhus njuter vi av ljus:)
2014-10-24

  louisegirl
Jaa om det ändå vore sommar..;)
Fint förmedlat här, vännen

2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan