Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bara ett andetag av kärlek.

 

Du rörde vid mig med dina blickar.
Du tänkte på mig,med ett leende på dina läppar.

Jag stod här och lät mig fångas upp i dina tankar.

Jag blundade och kände dina fingrar på min nakna hud, jag kände hur dina händer fick min hud att rodna.

Jag blundade och kände hur du gick runt mig,du tog bort mitt hår från nacken och kysste mig.

Ett andetag på min hud och du fick min puls att stegra.

Med ett andetag gjorde du mig till din.

 

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 693 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2014-10-22 03:28



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Innerligt vackert!
2014-10-31

  Fem hjärtan VIP
Underbara varma och kärleksfyllda rader!
2014-10-24

  PersonligaSusann
Så vackert, känslor som andas!
2014-10-24

    ej medlem längre
Kärleksvarmt och fint.
2014-10-24

  Eliza-69
Underbar varm kärleksfull text
2014-10-24

  Connie
Du fångar varje nyans, varje beröring i en ljuvlig glödande passion!
2014-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-23

    J. Herward
Ska erkänna att den här versen höjde min puls. Bra gjort!
2014-10-23

    ej medlem längre
Man lever sig in i texten och det bevisar att det är en helt underbart varm och fin text.
2014-10-23

  Lars Hedlin
En känsla som vibrerar varmt i evighet! ;)
2014-10-23

  Heikki Hellman
Sjukligt het vara…...
2014-10-22

  ULJO
Din poesi är som vanligt betagande att ta till sig
2014-10-22

    ej medlem längre
Dina ord fångar en underbar känsla.
2014-10-22

  Änglaögon
Innerligt varmt och nära.
2014-10-22

    Dan Myrbeck
Med några ord gör
du läsaren till din.
2014-10-22

    ej medlem längre
Andäktigt fin med så mycket värme och kärlek i dina mjuka ord..
2014-10-22

    ej medlem längre

Underbart vackert,
välment och värmande ...
2014-10-22

  louisegirl
Så varma och härliga känslor..
Fint förmedlat!
2014-10-22

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Heta känslor...
2014-10-22

  *Aurora*
Underbart!
2014-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och vackert skriftat!
2014-10-22

  Maria Sundelin VIP
Kärlek är en stark kraft.
Kramar
2014-10-22

  Hans Christian
Så så fint när han går runt dig och tar bort håret. Blir varm i själen :o)
2014-10-22

    ej medlem längre
Så väldigt varm och fin text. Känner det ömma och kärleksfulla i orden.
2014-10-22

  Maiah VIP
Jättevacker berättelse om hur starka känslor kan påverka
2014-10-22

  Tobias Haglund
Fint, vännen!
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love