Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¤


Teaterapa

det var först när jag vågade lämna platsen framför ridån
som rädslan fick golvet att gunga
det var först när jag insåg mitt eget värde
som jag kunde se mig själv bakom rollerna
det var först när jag tog ett steg in i mörkret
som jag såg mitt ljus och värde
det var först när jag flyttade dig från första parkett
som jag vågade lämna teaterscenen

Epione




Fri vers (Fri form) av Epione VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-22 09:45



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Du skriver jättefina dikter. Tack!
2014-11-12

  Lars Hedlin
Bra skriftat berör!
2014-10-24

  aol
Starkt berörande insiktsfullt skriftat
2014-10-23

  erkki
Fin text. Jag skulle byta plats på rad 3 och 4. Annars väldigt helgjutet. Association: Vad sägs om denna variant: "Bakom varje framgångsrik kvinna står en rejäl karl!"
2014-10-22

  ULJO
Skriven med stor insikt, bra jobbat
2014-10-22

  ~Leonardo~
Känns mycket som det här med att till slut våga vara sig själv. luta dig lugnt tillbaka och sluta med oron vad andra ska tycka. Insiktsfullt uttryckt tycker jag. Fint min sköna poetissa. Den sparas gärna hos mig.
2014-10-22

  walborg
En insiktsfull och intressant text med spännande analys
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP