Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

blicken

leendet

främling

 

 

grovkornigsand

självlysande plankton

viskningar

 

 

stjärnor

nyvakna krabbor

ljummet saltvatten

 

 

ivriga bröstvårtor

blixtar på avstånd

fiskebåtars lanternor

 

 

solkysst kropp

åtrå

våta kläder

 

 

vågors stilla kluckande

bultande hjärtslag

strandens hemlighet

 




Övriga genrer av Saramaria79
Läst 2364 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2006-04-04 13:11



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Vackert.
Skickligt.
Känsligt.

Bravo.
Tack!
2011-02-17

  Nina Nightwish
ååh, vilken härlig text, blir alldeles varm:)
2010-01-21

  Junitvillingen
Sååå sinnligt, spännande, nära...läser, njuter, ler...du är fantastisk på att formulera dig...och beröra. TACK!!:-)
2009-10-31

    ej medlem längre
Härligt så man ryser och får hjärtklappning :-)

Din presentation är förresten också vacker som en dikt!
2009-03-12

    ej medlem längre
Jättefint och vackert! Enkelt och säger ändå så mycket
2008-09-01

    Virtute
jag tycker verkligen om ditt sätt att skriva.
2008-01-27

  prinscess VIP
vacker dikt om äkta kärlek
2006-12-17

    ej medlem längre
Dina dikter om kärlek, om hemlighet, om tyst ögonblick är så berörande, så full av liv, så full av hopp, ibland också sorg. Den sorgen att allt kan försvinner strax innan man vaknar. Längtan, längtan ... Allt minns mig på min första stora kärlek och allt började vid vattnet någonstans i Bergslagen, ca sju mil södra om Kopparberg. Jag är tråkig, men också glad att flera rader kan ge mig detta känslor tillbaks. Bra dikt, tack. R.
2006-11-02

  aftermath
dit längtar jag redan tillbaka...
2006-10-18

    ej medlem längre
Vackert och rikt, bra
2006-10-17

    fransgustav
Välvalda ord och fin känsla
2006-10-08

  stefan.g
Bra sensuell och poetiskt innehållsrik. Den är målande och smyckad av ord som i sig skapar bild efter bild. Tack för läsningen!
2006-08-06

  edvin medvind
Den var väldigt vacker den här. Kan inte komma på något bättre att säga. Tack för moneybrother-videon också, den var fin.
2006-05-22

  Annmargreta
Mycket bra och vackert skrivet.
Får mig att längta till havet, vatten och sommaren.
2006-05-02

    ej medlem längre
Såå vackert
2006-04-30

  sol
åh, helt bortkollrad av dina ord - vajjert! ;)
2006-04-28

  josefina
Underbart, underbart skrivet! Orden kanns som vagor mot tungan.....
2006-04-25

  mb74
låter som trevlig stund:),bra framtonat:)
2006-04-14

    Tobias Rautas
Om man inte blir tänd av den dikten, så är slutet nära ...
2006-04-12

  klaathu
oj......den här träffade mitt i prick!!
kan man återge det bättre än du lyckats här? tveksamt.
2006-04-11

  josefina
Ah, en alldeles alldeles underbar dikt! Fick mig att le for mig sjalv lange....
2006-04-06

  Sebastian_
ja, himmelskt målande som alla dina texter är =) love it!
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Saramaria79
Saramaria79