Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykoanalys

somliga saker är svårare att erkänna
liksom vissa känslor är outhärdligare än andra
och en del tankar kan jag inte tillåta ta form
kanske för att de är ett hot mot allt som är jag
men också för att skulden och skammen
är alldeles för tung att bära i min lilla tygpåse

ibland undrar jag om det omedvetna
kanske borde få förbli just så




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-22 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere