Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underjordisk himmel

en partikel byter bana i en bukett av ljus
jag överger kontexten för lite usel poesi
långsamt lockar cellers mångfald
med tyngden av en intramuskulär planet
en bakåtvolt fördjupar världen
stillnar i kaninhåls virvelström
nattens eldar i dom röda skogarna
där hjärtat får bli djur igen

jag kliver ur mitt namn
skakar drömmarna ur pälsen
verkligheten lyser över
förändringarnas land
stegar ut den nya vägen
i samma gamla skor




Fri vers av svernbygrabben
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-23 17:52



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
du skulle lika gärna kunna behålla bara de sista fyra eller fem raderna...
2015-03-01

    nånja
gillar din usla poesi.
2014-10-29

    ej medlem längre
Bra denna.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben