Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt klarnar

När allt klarnar för mig är det försent.
I flera år har du stått här framför mig
Men nu när jag inser det,
Så finns du inte kvar.

Jag är feg,
jag vågar inte berätta för dig hur jag känner
men en sak är säker.
Jag kommer stå beredd att kasta mig i din famn
när du ber om det.




Fri vers av Mainda
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-23 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda